luni, 22 august 2011

Mai presus de mine...

Da..mai presus de sentimentul vag de afectiune pe care ti-l port e dorinta de a te smulge din rutina in care ai intrat.Sa te ajut sa te ridici din banalul in care ai cazut..sa fiu eu impulsul care sa te faca sa iti revii si sa faci ceva cu viata ta.
Niciodata nu am suportat oamenii care posteaza in victima si care se plang ca viata lor nu le-a dat nicio sansa sa reuseasca.Ba da,tie ti-a dat..dar,din pacate,ai irosit-o,te-ai dezamagit pe tine,pe mine si pe cei care credeau candva in ceea ce poti face tu ca om.
As vrea atat de mult sa nu imi pese,dar ma doare pe mine cat de tare ai decazut..cu cat de putin te multumesti si nu faci nimic sa fii liber,sa nu mai depinzi de cei din jur.
Si partea materiala e ultima la care ma gandesc cand e vorba de tine,dar stau si ma intreb.Oare nu asa faci si cand e vine vorba de sentimente?Probabil mergi pe aceasi idee:de ce sa te chinui tu sa daruiesti,cand e mai simplu doar sa primesti?Si daca primesti,e  bine..daca nu,te multumesti doar tu cu tine
Si e pacat..e pacat ca nu am cum sa te ajut atata timp cat refuzi sa ma lasi sa fac asta.
Esti dependent de starea in care ai intrat,o stare de delasare,o stare de pasivitate si gandul la ziua de maine la tine nu exista.
Orice dependenta se vindeca..asa cum un dependent de droguri renunta la viciul sau,iar primul pas spre asta e sa isi recunoasca problema,asa si tu poti sa realizezi ca viata nu inseamna sa ramai cu cordonul ombilical de neatins pana cand mori,sa stai langa o persoana care nu a facut altceva decat sa te “ajute”sa decazi in halul in care tu ai facut-o si sa nu iti mai dai nicio sansa de progres..
Vindeca-te..fa ceva cu tine si fii din nou “tu”..

P.S:totul pentru ca poti…

Un comentariu: