vineri, 10 februarie 2012

Bad day


Oboseala..e tot ce simt..
Ma simt obosita psihic,atat de obosita incat,in afara de sunetul muzicii,nu pot capta nimic.. 
Ma dor mainile cu aceeasi intensitate cu care ma dor si ochii, picioarele imi sunt slabite,la fel de slabite cum imi simt sufletul de transparent.Incerc sa dorm cat mai mult, dar ma trezesc cu aceeasi stare, cu aceeasi durere de cap,minte si corp..
Am nevoie de un buton de “Restart”, de o imbratisare si de cateva cuvinte , lucruri simple pe care le poti rasplati tot prin afectiune..
 Deocamdata, ma pierd printre cursuri, printre note muzicale..prin asternut..

Un comentariu:

  1. Pe scurt ai nevoie de o pauza!Ai nevoie sa stii k totul o sa fie bine sh o sa fie,chiar o sa fie...Stiu ca momentele de genul acestuia prin care treci,sunt grele,sunt obositoare,dureroase,dar nu uita k intotdeauna dupa vreme rea rasare soarele.Ca dincolo de orice hop exista ceva care merita...Gandeste pozitiv pentru ca asta e cel mai important in momentul de fata.Inarmeaza'te cu multa rabdare,vointa,dorinta de trece peste tot si nu in ultimul rand cu un pachet mare de servetele cand simti nevoia sa plangi pentru a te descarca.Cum ti'am mai zis,pentru fiecare Doamne Doamne are pregatit cate ceva,asa ca nu dispera.Mai devreme sau mai tarziu o sa vina si vremea ta.Te pup,te imbratisez cu mult drag si nu uita ca te iubesc enorm!

    RăspundețiȘtergere