miercuri, 19 ianuarie 2011

Hapiness is all around

Toti visam la fericire si majoritatea incercam sa o atingem prin cele mai nepotrivite cai..e atat de simplu sa ranesti un om si atat de dificil sa il faci fericit.
E greu sa definesti acest sentiment…in mintea fiecaruia,cuvintele cele mai potrivite pentru a explica adevarata fericire sunt starea de euforie,de desprindere de tot ce inseamna negativ si dorinta de a pluti deasupra tuturor.
Insa,eu merg  pe premisa ca fericirea consta in cele mai simple lucuri.O fericire de durata inseamna sa profiti de absolut fiecare lucru marunt si,pur si simplu,sa traiesti clipa.Ar putea sa sune absurd.Ori e fericire de durata ori e ceva,un sentiment,doar de moment?
Ce ramane dupa e ceea ce noi numim”fericire”…fericirea ca ai putut sa te bucuri…
De obicei,suntem tentanti sa credem ca o cale care presupune mai multe riscuri e cea care ne face sa ajungem la o stare de euforie..de ce sa nu incercam sa o cautam in ceea ce e cel mai aproape de noi?Spre exemplu,sa incercam sa ne canalizam un minim de energie pentru a multumi pe cineva?Sau,intr-o zi,sa impartim zambete si sa regasim in ceilalti multumirea.Nu ar fi un inceput al unei stari de fericire?
Ar fi o cale mai buna sa ajungem in acel punct…acest drum spre fericire trebuie sa fie construit din momente de fericire..chiar daca drumul e plin de noroi si piedici,sa ai in fata,in spate,in stanga si in dreapta ,persoane care au incredere in tine..noroiul se usuca de la caldura iubirii lor si piedicile nu mai conteaza daca mainile lor se intind pentru a te sustine.Fericirea nu trebuie sa ne-o cladim singuri...
Trebuie sa privim totul ca pe un pariu.Punem la bataie zambete,fapte bune,sfaturi si tot ceea ce ne leaga de cei dragi.Cu siguranta,cel care va zambi cel mai mult,care va avea mereu o vorba buna pentru ceilalti,va fi cel castigator.Pentru ca i se va intoarce multumirea din inima lor…si va fi fericit.
Incet,incet ajungem la fericire…totusi,cu cat esti mai sus,cu atat riscul de a cadea e mai mare..insa,asta e alta poveste.So…don’t worry..be happy,smile and care lessJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu