vineri, 15 martie 2013

Fericirea..

 ...se poate citi doar in ochii celui ce iubeste.
 ...e destul de simplu de obtinut atunci cand chiar ne dorim sa o avem.
 ...ne face sa fim mai buni, mai calmi, mai rabdatori.

 Avand acea stare de bine, orice lucru simplu ne bucura si asta se vede in privirea noastra.
 E vorba despre acea privire atunci cand suna telefonul si stii ca la capatul firului se afla singura persoana care te face sa zambesti fara sa vrei, care te face sa tresari si sa simti stoluri de fluturi prin tot stomacul spunand un simplu " Ce faci?".

Indiferent daca e persoana cu care nu ai mai vorbit de luni intregi, indiferent daca se afla in partea cealalta a lumii..tu stii ca legatura dintre voi nu poate fi rupta nici de timp, nici de distanta, nici de ceilalti care nu par sa inteleaga ce e in sufletul tau. Fiecare repros existent pana in momentul acela dispare ca prin magie ... si nimic nu mai conteaza. Nici macar ce va fi..doar ce e..
Nu exista explicatie logica, nu exista ratiune in ceea ce spui, exista doar sentimentul de atasare si intrebarea:  " ce facem cu noi? "..
E raul necesar, e binele care se instaleaza in tine, e totul, dar in acelasi timp, e nimic.. Sunt ochii care sclipesc si zambetul larg, e vocea calda care te calmeaza de fiecare data, e acel "mi-e dor", e nevoia iremediabila de a-i fi alaturi.

Fericirea e nebunie...si noi o avem din plin...

Un comentariu:

  1. Fericirea e un dar nepretuit.Din pacate, lumea aceasta, teatru de orgolii si de ratacire, este plina de nefericiti care doar vorbesc despre fericire.

    RăspundețiȘtergere